0
 
PRODUKTER
LYFTKAPACITET: 2000-5000 KG
LYFTKAPACITET: 2000-8000 KG
LYFTKAPACITET: 6000-16000 KG
LYFTKAPACITET: 8000-16000 KG
LYFTKAPACITET: 2000-2500 KG
OM OSS
Hagabergs är en ledande leverantör av hydrauliska integrerade gaffelspridaraggregat och relaterade produkter. Den unika konstruktionen och funktionen med bland annat suverän genomsikt för föraren gör våra aggregat till det perfekta valet för de flesta truckar och entreprenadsmaskiner - oavsett fabrikat eller modell.
HISTORIA
Den svenska tillverkningsindustrin har en lång historia och historien om Hagabergs är en del av den traditionen. Grundat på släktgården Hagabergs av Christer Granqvist 1984, specialiserade sig företaget snabbt på integrerade kundanpassade gaffelspridningsaggregat, ett självklart val för truckar på den skandinaviska marknaden. En marknad som sedan länge varit i framkant när det gäller nytänkande och säkerhet i materialhantering. Idag har Hagabergs 27 anställda och är en av de ledande tillverkarna av truck aggregat i Skandinavien med mer än 30'000  producerade aggregat sedan starten.
VERKSAMHETSPOLICY & FILOSOFI
Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö

Hagabergs utvecklar, tillverkar och säljer redskap för truckar och entreprenadmaskiner relaterade till något av områdena lyft, last eller materialhantering. Verksamheten skall styras utifrån en fastställd vision, affärsidé och mål på ett sådant sätt att lagar, regler och gällande standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppfylls eller överträffas. Kundernas nuvarande och förväntade krav samt önskemål skall identifieras och genomsyra vårt dagliga arbete och vår företagskultur. Detta leder till en ömsesidig utveckling av företaget, dess kunder och leverantörer. Vi utvecklar vår verksamhet och ökar vår förmåga genom ständiga förbättringar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt produktivitet. Inom miljöområdet gäller detta främst materialförbrukning och transporter.
SPECIAL PRODUKTION
Skulle det breda produktprogrammet inte passa era behov har vi närmast gränslösa resurser för att skräddarsy kundunika lösningar och även modifiera truckar. Vi både kundanpassar specialprodukter och tillverkar stora serier. All produktion sker i egen verkstad och vi har en egen teknisk konstruktionsavdelning. Detta innebär flexibilitet genom hela produktionskedjan samt mervärden som korta ledtider, full tillgång till reservdelar och rådgivning före och efter tillverkning.
LEDIGA TJÄNSTER
none
Montör sökes


Vi söker montör till montageavdelningen av hydrauliska spridaraggregat.

Dina arbetsuppgifter: innefattar i första hand montage och testning av hydrauliska spridaraggregat, annat verkstadsarbete kan förekomma.

Din profil: Vi söker dig som har gediget teknikintresse samt verkstadsvana.
Att kunna läsa och förstå ritningar är ett krav då det förekommer dagligen i dina arbetsuppgifter.
Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är ödmjuk, lyhörd och har sinne för teknik.
Du är initiativrik och har god analytisk förmåga.Frågor om tjänsten besvaras av vår produktionschef Jan Boberg på mobil 076 140 41 94 eller jan.boberg@hagabergs.se
none
KONTAKT

Hagabergs Mekaniska AB     I    ADRESS:  Box 88 695 22 Laxå Sweden    I    BESÖKS- OCH LEVERANSADRESS: Logistikvägen 695 72 Röfors    I    TELEFON:+46 584-140 40    I    info@hagabergs.se    I    order@hagbergs.se    I    reservdelar@hagabergs.se

VÅRT ARBETSTEAM >>
It takes an outstanding team to create extraordinary quality
webmaster: lexigo